Buiten
Patiozonwering

Wispelturige weergoden? Met onze nieuwe PATiO overkapping maken wij definitief een einde aan de last, die we kunnen hebben van dat soort goden.

De PATiO is een innovatieve overkapping, die beschermt tegen te veel zon, regen en wind.
Op het terras, aan het zwembad of in de tuin, het systeem laat u meer van het buitenleven genieten, ongeacht het weer.

De overkappingen zijn er in drie uitvoeringen: PATiO-TECNIC , PATiO-ALU en PATiO-WOOD .

PATiO-TECNIC, een ideaal vouwdaksysteem

PATiO-TECNIC is dé oplossing voor wie een flexibele overkapping zoekt met weinig onderhoud.
Dit innovatieve systeem, met speciaal ontwikkelde waterdichte doeken, is in een handomdraai af te sluiten en biedt een optimale bescherming tegen zon, regen en wind.
Er zijn drie soorten zonwerende- en waterdichte doeken:

  • PRECONTRAINT PVC 602, lichtdicht doek in de kleuren wit en ivoor, brandwerend, klasse 2
  • PRECONTRAINT PVC 302, lichtdoorlaatbaar doek in een 20-tal kleuren, brandwerend, klasse 2
  • SOLTIS 86/92 (SOLTIS-doeken zijn alleen geschikt voor zonwering)

Het voordeel van de PATiO-TECNIC is, dat het als los systeem zeer eenvoudige te monteren is op een bestaande of eigen constructie.

PATiO-ALU, strak en modern

  • Voor wie van strak en modern houdt, is er PATiO-ALU, een pergola-achtige constructie van aluminium en inox met ingebouwd vouwdak.
  • De PATiO-Alu is in de basis een PATiO-TECNIC, voorzien van aluminium staanders, waardoor het een volledig zelfdragend systeem is.

PATiO-WOOD, warm en natuurlijk

  • Een houten frame, maar beresterk: PATiO-WOOD combineert moderne techniek met de natuurlijke uitstraling van hout, namelijk gelamineerde Noorse den.
  • De PATiO-WOOD is in de basis een PATiO-TECNIC met houten dragers en staanders en natuurlijk is ook dit systeem volledig zelfdragend

Met de 3 PATiO varianten bieden wij dé oplossing voor wie van balkon, terras, zwembad of tuin wil genieten, ongeacht het weer. De overkapping is zo ontworpen dat deze in elke architectonische omgeving past, overal even gemakkelijk aan te brengen is (montage aan muur, tussen 2 muren, aan een plafond of op een draagbuis) en hij is beschikbaar in tientallen kleuren en uitvoeringen en zelfs uitzonderlijk grote buitenruimtes vormen voor ons geen probleem, want er zijn PATiO-overkappingen uit één doek die maar liefst 91 m2 beslaan.