Binnen
Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Gebaseerd op de nieuwste interieur trends bieden wij u een smaakvolle collectie vouwgordijnen. In deze collectie vindt u een ruim aanbod van meer dan 200 gekleurde en gedessineerde stoffen waaronder een grote verscheidenheid aan trendy retro stoffen.

Deze stoffen bieden u de mogelijkheid uw interieur op eigen wijze te verfraaien. Onze collectie is vooral samengesteld uit kamerhoge stoffen.

De vouwgordijnen worden op maat gemaakt en hebben een eigentijdse en decoratieve uitstraling. Met een zeer uitgebreide collectie exclusieve stoffen en vele verschillende modellen kunt u naar hartelust combineren. Bovendien kunt u kiezen uit talloze afwerkingen om een persoonlijk accent te geven aan uw vouwgordijn. Alle modellen hebben standaard een volant die bescherming biedt tegen de inwerking van UV-straling op de stof.

Met de vele stoffen in onze collecties is de keuze ongekend groot, zeker in combinatie met de mogelijke bewerkingen. De afwerking is perfect tot in het kleinste detail.

Voor een stoere uitstraling kan het vouwgordijn worden afgewerkt met zeilringen. Deze optie is mogelijk voor alle ongevoerde modellen met baleinen en wordt standaard uitgevoerd met een volant. Er is keuze uit diverse uitvoeringen in metaal en houtkleur. Voor een speciaal effect kan er een sierband door de ringen worden gevlochten.