Buiten
Zonnescherm

Zonwering

Uw terras, balkon, woonkamer… met een zonnescherm van Alzon Zonwering blijven ze lekker koel. En u houdt er niet alleen de zon, maar ook de schadelijke UV-stralen mee buiten. Bovendien voorkomt u ook dat uw gordijnen en sofa verkleuren. Lekker handig dus!

Wat ook de montagesituatie is, Alzon Zonwering biedt altijd eenoplossing. De zonneschermen kunnen gemonteerd worden tegen de gevel, het plafond, onder een balkon, aan een dakspant… Bovendien zijn er verschillende types zonneschermen, elk met eigen design en specifieke technische mogelijkheden. Er zijn er met een volledig gesloten kast, een halfopen of open kast. De keuze hangt af van uw smaak, en van de mate waarin het doek bestand moet zijn tegen weersinvloeden.

Het frame van uw zonnescherm kiest u in welke kleur u maar wilt. En ook het verlichtings- en verwarmingssysteem kan in tal van kleuren uitgevoerd worden, zodat het altijd een mooi geheel vormt met uw scherm.

Alzon Zonwering biedt een reeks van trendy lakken met een korrelige structuur. Deze structuurlak is bijzonder slijt- en krasvast. Hij is ook water- en vuilafstotend en daardoor heel onderhoudsvriendelijk. Structuurlak geeft uw zonnescherm een stijlvolle, eigentijdse uitstraling.

RAL-kleuren

Vindt u uw gading niet in onze standaard-kleurenselectie? Kies dan vrijuit uit de volledige RAL-kleurenwaaier met meer dan 200 kleuren!

Zonnewerende doeken met uitstraling

Effen of een streepje?

Vooral het doek is bepalend voor het uitzicht van uw zonnescherm. Bij Alzon Zonwering kunt u naar hartelust kiezen uit vele effen kleuren, blokstrepen en fantasiestrepen. Zo kunt u het doek mooi afstemmen op de kleur van het frame en de stijl van uw woning.
Of hebt u een handelzaak? Dan kunt u uw doek laten bedrukken of beletteren.

Bestand tegen weer en wind

Uw mooie doek blijft dat ook lang, want Harol werkt enkel met geweven acryldoek dat rot- en schimmelwerend én vuilafstotend is. Sommige types zonneschermen kunnen ook uitgerust worden met een polyesterdoek.

Uiterst eenvoudige bediening

U kunt uw zonnescherm in een handomdraai in- en uitrollen met een slingerstang, of nogeenvoudiger: met één druk op de knop. U hebt keuze uit verschillende types afstandsbedieningen. Die hebben enkel bekabeling nodig naar de motor, zodat het kap- en breekwerk tot het minimum beperkt blijft.

En wanneer u zich geen zorgen wilt maken over uw scherm, kiest u het best voor een wind-zon automaat. Die stuurt uw scherm volautomatisch in functie van de lichtintensiteit en de windsnelheid. En een regensensor zorgt ervoor dat uw doek meteen ingerold wordt wanneer het begint te druppelen.